Foto ir amstel

iLAN rOOS - FOUNDER

Neeltjebespaart is een initiatief van Ilan Roos. Na meer dan 25 jaar actief te zijn als management consultant op het gebied van merk en marketing ontdekte ik de behoefte om naast advieswerk iets te doen met een grotere maatschappelijke impact. Samen met een vriend (en energietransitiedeskundige) selecteerden we een aantal energiebesparende toepassingen: simpel toepasbaar, goed voor de energierekening en het klimaat. 

Neeltjebespaart verdient graag geld met haar activiteiten, maar zodra  de kosten zijn terugverdient gaat 50% van de winst naar innovatie en nieuwe ideeën en 50% naar mensen die geen toegang hebben tot een box van Neeltjebespaart.

e-mail: energie@neeltjebespaart.nl
m: 0622527945

Foto jp met douchekop

Jean Paul Ditmarsch – Verkoop

Na mijn studie Communicatiewetenschappen (samen met Ilan!) ben ik via de reclamebranche in de muziekwereld beland. Een art director was ik niet, een componist evenmin. Maar de verkoop van een briljant idee of muzikaal werk is minstens even relevant. Altijd wel gezocht naar maatschappelijke impact, maar die kwam om de een of andere reden nooit op m’n pad.

Nu dan dus; hoe mooi om zowel geldbesparing als klimaatverrijking aan te kunnen bieden met 5 simpele producten in een onderscheidende box. En hoe leuk om dat samen te doen!

 Voor meer informatie of een bestelling kunt u met mij contact opnemen:

e-mail: jeanpaul@neeltjebespaart.nl
m: 06 5060 2259

Bekijken
Aanmelden

neeltjebespaart energie, drinkwater en geld
goed voor u, goed voor een duurzame wereld

Neeltjebespaart richt zich op bedrijven en organisaties. Met de slimme producten in de energiebespaarbox kunnen we samen veel geld te besparen. Voor een woning op een vakantiepark zo'n € 300,- per jaar.

Contact:
T: 0622527945 / 0650602259
ilan@neeltjebespaart.nl
De Parelvisserslaan 1-9
1183 RH Amstelveen
(geen bezoek adres / winkel)