Neeltjebespaart voor vakantieparken

Bespaarset

voor een duurzame wereld en de energierekening van uw vakantiepark

Eenvoudig veel energie besparen op uw vakantiepark? Dat kan met de slimme producten van Neeltjebespaart. Ons speciale pakket voor vakantieparken bestaat uit drie producten die samen wel €300,- per jaar per huisje aan besparingen realiseren. Een innovatieve douchekop en twee waterbespaarders, voor de keuken en badkamer.

€ 115,- ex BTW
bestellen

een middelgroot vakantiepark

Investeer eenmalig € 115,- per unit en bespaar jaarlijks €300,-

Stel dat uw vakantiepark 50 huisjes heeft voor gemiddeld 4 personen. Dan bespaart u bij een 50% bezetting van de units ca. 50 x €300 = €15.000,- per jaar, ieder jaar. Maar daarnaast bespaart uw park ook nog zeker 10.000 M3 aan drinkwater. U investering bedraagt eenmalig slechts €5.750,- (ex BTW).

Neeltjebespaart kiest voor producten van hoge kwaliteit en optimaal gebruiksgemak. In minder dan 5 minuten zijn de douchekop en de waterbespaarders te installeren. 

De zuinigste douchekop van Nederland is ook de mooiste

Aurajet

Deze design douchekop verbruikt niet de standaard 11L per minuut maar slechts 5,2L per minuut. Door zijn unieke design blijft de douche optimaal werken. 

Waterbespaarder voor de badkamer

Badkamerbespaarder

Tandpoetsen of scheren met de (warm)waterkraan aan? Er zijn teveel mensen die het doen. Met deze  waterbespaarder verbruikt de kraan geen 11L, maar slechts 3,8L per minuut. En dat scheelt aanzienlijk.

Waterbespaarder voor de keuken

Keukenbespaarder

Met deze handige bespaarder kan iedereen makkelijk (warm) water besparen. Maar komt dat even niet zo uit dan geeft de kraan met een druk op de knop een volle straal. Denk bijvoorbeeld aan het vullen van een pan of een emmer.

neeltjebespaart energie, drinkwater en geld
goed voor u, goed voor een duurzame wereld

Neeltjebespaart richt zich op bedrijven en organisaties. Met de slimme producten in de energiebespaarbox kunnen we samen veel geld te besparen. Voor een woning op een vakantiepark zo'n € 300,- per jaar.

Contact:
T: 0622527945 / 0650602259
ilan@neeltjebespaart.nl
De Parelvisserslaan 1-9
1183 RH Amstelveen
(geen bezoek adres / winkel)