Organisaties helpen medewerkers en anderen
OVER NEELTJEBESPAART?

Steeds meer bedrijven en instellingen zijn op zoek naar wegen om hun "duurzame gedachtengoed' om te zetten in concrete ideeën en toepassingen. We denken groen, we ontwikkelen duurzaam beleid, maar kunnen we ook onze medewerkers of onze relaties dagelijks laten bijdragen aan die betere wereld?

Neeltjebespaart en verrijkt
Met deze vraag in mijn achterhoofd ben ik onlangs het initiatief www.neeltjebespaart.nl gestart. Het doel is om met deze sociale onderneming via bedrijven en organisaties het gebruik energie en drinkwater te reduceren en tegelijkertijd  huishoudens te helpen bij het serieus verlagen van hun eigen energierekening. Daar wordt iederen beter van, m.a.w. Neeltje verrijkt!

Wat is het precies?
De bespaarbox(en) van Neeltje (de zuinige Zeeuwse) zijn ontwikkeld door energie-experts met behulp van de deskundigheid van de TU Delft. Ze  bevatten slimme en innovatieve producten die een gemiddeld huishouden een besparing van zeker € 500,- per jaar op hun energie- en waternota laten opleveren. 

Oplossing op maat
Het standaard bespaarpakket kost 127,50 Euro ex BTW, daarnaast zijn er oplossingen op maat mogelijk, kunnen we boxen maken in uw huisstijl en zijn losse producten leverbaar. Bij orders vanaf 25 stuks krijgt u een gratis energie-besparingsgesprek voor uw organisatie.

Neeltje lotushouding zit V03
Neeltje douche V03

een paar miljoen neeltjes

Neeltje is een moderne Zeeuwse en dat betekent dat ze traditioneel op de centen let.  Ze heeft als verpleegster niet een heel hoog inkomen, maar kon met haar twee kinderen prima rondkomen. Dat is de afgelopen periode veranderd door de sterke stijging van de energieprijzen. Die zijn wel weer wat gestabilieerd maar blijven op een structureel hoger niveau (en dan moet de winter nog komen). De overhied helpt nu nog een beetje met het energieplafond, maar gaat daar niet eindeloos mee door.

Wat kan Neeltje doen om haar energierekening te verlagen zonder dat ze direct in de kou hoeft te zitten? Neeltjenespaart is er voor Neeltje en  miljoenen andere huishoudens. Een box met producten die makkelijk zijn toe te passen en een forse besparing bieden. Berekend op een gemiddeld verbruik van een huishouden van 2,2 personen is dat meer dan
€ 500,- per jaar. Ieder jaar

Foto ir amstel

iLAN ROOS - FOUNDER

Neeltjebespaart is een initiatief van Ilan Roos. Na meer dan 25 jaar actief te zijn als management consultant op het gebied van merk en marketing ontdekte ik de behoefte om naast advieswerk iets te doen met een grotere maatschappelijke impact. Samen met een vriend (en energietransitiedeskundige) selecteerden we een aantal energiebesparende toepassingen: simpel toepasbaar, goed voor de energierekening en het klimaat. 

Neeltjebespaart verdient graag geld met haar activiteiten, maar zodra  de kosten zijn terugverdient gaat 50% van de winst naar innovatie en nieuwe ideeën en 50% naar mensen die geen toegang hebben tot een box van Neeltjebespaart.

e-mail: ilan@neeltjebespaart.nl
m: 0622527945

Foto jp met douchekop

Jean Paul Ditmarsch – Verkoop

Na mijn studie Communicatiewetenschappen (samen met Ilan!) ben ik via de reclamebranche in de muziekwereld beland. Een art director was ik niet, een componist evenmin. Maar de verkoop van een briljant idee of muzikaal werk is minstens even relevant. Altijd wel gezocht naar maatschappelijke impact, maar die kwam om de een of andere reden nooit op m’n pad.

Nu dan dus; hoe mooi om zowel geldbesparing als klimaatverrijking aan te kunnen bieden met 5 simpele producten in een onderscheidende box. En hoe leuk om dat samen te doen!

 Voor meer informatie of een bestelling kunt u met mij contact opnemen:

e-mail: jeanpaul@neeltjebespaart.nl
m: 0650602259

Bekijken
Aanmelden

neeltjebespaart energie, drinkwater en geld
goed voor u, goed voor een duurzame wereld

Neeltjebespaart richt zich op bedrijven en organisaties. Met de slimme producten in de energiebespaarbox kunnen we samen veel geld te besparen. Voor een woning op een vakantiepark zo'n € 300,- per jaar.

Contact:
T: 0622527945 / 0650602259
ilan@neeltjebespaart.nl
De Parelvisserslaan 1-9
1183 RH Amstelveen
(geen bezoek adres / winkel)